Modalitati de plata

Modalități de plată agreate:

– Numerar;
– Ramburs;
– În avans cu ordin de plată;
– Cu instrument de plată (bilet la ordin sau CEC);

Plata numerar:

Plata produselor se face integral in momentul ridicării comenzii de la sediul nostru. Valoarea platită de client reprezintă exclusiv valoarea produselor comandate. Plata se face în lei.

Plata ramburs:

Plata produselor se face integral in momentul livrarii comenzii de către curier la adresa indicată de client. Valoarea platită va cuprinde pe langă valoarea produselor și costul transportului, și al rambursului. Aceste costuri vor fi evidențiate separat pe factură.

Plata se va face exclusiv in lei.

Plata produselor prin virament bancar:

Plata produselor prin virament bancar (ordin de plată) se face pe baza facturii proforme emise de noi, iar livrarea se va face ulterior confirmării plații. Valoarea plătită de client, va cuprinde exclusiv valoarea produselor, în cazul ridicării comenzii de la sediul nostru, sau va cuprinde pe langă valoarea produselor și costul transportului. În acest caz, toate aceste costuri vor fi evidențiate separat pe factura proformă. Datele pentru efectuarea plății vor fi specificate pe factura proformă.

Plata produselor prin instrumente de plată:

Plata produselor prin instrumente de plată (bilet la ordin sau CEC) se face pe baza facturii proforme emise de noi, iar livrarea se face ulterior primirii acestuia de către noi. Valoarea instrumentului de plată va fi egal cu valoarea produselor în cazul ridicării comenzii de la sediul nostru, sau va cuprinde pe langă valoarea produselor și costul transportului. În acest caz toate aceste costuri vor fi evidențiate separat pe factura proformă. Datele pentru întocmirea instrumentului de plată vor fi specificate pe factura proformă.

Alte condiții de plată trebuiesc negociate de la caz la caz şi sunt valabile numai dacă au fost confirmate în scris.
Toate condiţiile legate de termenele şi modalităţile de plată sunt precizate în ofertă.
Pentru orice comandă emisă de către client şi acceptată de vânzător, preţul va fi exprimat în EURO
şi plătit în RON. Cursul de schimb este cursul BNR din ziua facturării.